Chapter 3

Shane a dschis incet ochii , din cauza lumini,  constient ca zgomotul, venit din bucatarie ii stricase somnul dulce. A coborat lenes din pat, tragandu-si pantaloni pe el, nepasandu-I de tricoul care zacea pe undeva si mers spre ceilalti.

-Claire nu pot sa mai stau, tata predica la biserica…se auzea vocea unei fete necunoscute. Mady saraca, dupa ce avea o durere grozava de cap, mai intarziase si la biserica, stia ca pentru tata lei, biserica e mai importata decat viata. Neatentia face, ca ea, o fata destul de mica de inaltime, bruneta, cu pielea putin inchisa la culoare, sa se loveasca de pieptul tare si bine facut a lui Shane.

El o analiza indreaproape, avusese destule femei in patul lui, dar ea parea mai mult un copil, avea trasaturiele copilariei, fericirea aia incurabila, cand parinti iti cumpara o acadea. Purta o camasa alba cu guler, un sacou verde inchis, o fusta ce cadea peste genunchi, o pereche de bocanci si o palarie sofisticata de pe vremea lui Columb.

-Eu..eu…ne vedem la scoala, zise repede si apoi practic alerga spre usa.

-Ok !zise Tayler fara vlaga, fata asta e ciudata. Shane a ridicat din umeri in semn de raspuns si s-a indreptat spre filtrul de cafea.

-Nu va luati de prietenele mele…spuse Claire, incercand sa foloseasca vocea amenintatoare.

-Daca prima e asa, nu vreau sa stiu cum e a doua, zise el boborosind in castronul plin cu cereale.

-Si deci unde iti e prietena ?intrebarea pusa de Claire lui Shane, il facu sa stea cateva secunde privind-o si gandindu-se a raspuns :

-Acasa la ea, si nu e prietena mea…

-Te-ai culcat cu ea si dupa ai dat-o afara, noaptea ?El ridica simplu din umeri si zambi siret.

-In primul rand, era 5 dimineata si metrourile au inceput sa functioneze, si in al doilea rand, e mai bine, decat sa mi-o trag ca iepuri, pe unde apuc, cum fac astia doi. Raspunse imediat si vazu cum blondina incepu sa roseaca de furie.
-Noi nu am..se auzi de data asta vocea calma a lui Zach, care fusese intrerupt de o alta voce de femeie, mult mai dulce.

-Claire, stiu ca iti place sa ti-o tragi ca iepuri, dar macar strange in urma….Nimeni din camera nu a spus nimic, pana cand toti au izbugnit in ras, pana si Zach, care se chinuia sa ascunda asta, nu se putea aptine.

-Lena…zise iritata.Pasi i-as apropiat, iar pentru un moment Shane nu se misca, doar o privea inmarmurit…Parea a avea in jur de 1,65, iar  pielea ei era alba ca laptele. Purta niste pijamale ce se puteau numi mai mult decat  minuscule, iar pe langa un capod,desfacut, de culoare albastra , picioarele ei lungi si fine erau destul pentru a aduce un barbat la disperare. Fata ii era usor in forma de inima, parul negru ca abanosul, ii cadea ondulat in valuri, incadrand-o perfect. Ochii ei erau ca de ciocolata , avand cateva punctulete  auri, ce ii facea sa  straluceasca , iar buzele, buzele erau aproape rosi , perfecte, iar Shane se trezi deodata ca ar vrea sa le guste…numai faptul ca ea parea o fata asa cuminte, il atragea…Cateva secunde mai tarziu s-a treziu buimacit din transa, dandu-se seama ca toata lumea o priveste…

In acelasi timp Lena gandi ca poate are ceva pe fata, sau poate e dezbracata, dar nici una din varianatele astea doua nu puteau fi bifate, ca adevarate.

-Lena, imi pare rau pentru aseara….incepu Claire.dar ea o intrerupse.

-Nu-ti face griji, eu si Mady ne-am distrat….

-Serios ?intreaba putin neincrezatoare.El aproba, apoi vocea lui Zach se auzi :

-Iubit-o, nu ne-o prezinti pe prietena ta ?

-O da, baieti ea e Lena, cea mai buna prietena a mea, Lena ei sunt Zach, iubitul meu, Taylor, Mike, Criss si Angie…si Shane, zise privindu-l urat. Lena deabia acum isi dadusera seama de barbatul ce statea pe jumatate dezbracat si o privea atent. Si-a trecut privirea in treaca pe la fiercare, si i se paruse ca erau doar niste simpli baieti de cartier.Dar cand privirea ii cazu pe ultimul, respiratia i se opri pentru cateva secunde.Pieptul lui marea sculptat, fiind usor lat in umeri, muschi fiind  prezenti , dar nu si exagerati, purta o pereche de blugi cu talie joasa, ce pareau ai cadea pe solduri, expunandu-i oasele bazinului si partea de sus a unor boxeri de culoare neagra. Parul negru ca pana corbului ii era usor ravasit, dar tot arata al naibi se sexy. Fata care era usor ascutiata si colturoase, ii dadea un aspect de bad boy, ochii lui…iar in ochii lui se pierdu-se, niciodata nu crezuse ca poate exista o culoare atat de superba, parea o combinatie dintre albastru de pe fundul oceanului si albastrul cerurui instelat.

Persoana din fata ei putea spune ca era destul de intimidata, asa cum il priveau ceilalti, parea mai puternic, mai periculos. Dar Lenei i se parea doar fascinant. Niciodata nu fusese atrasa atat de puternic de cineva inainte…simtea un magnet ce nu o lasa sa-si ia ochii de la el…El zambi, constient ca ii atrasese atentia, deoarece isi musca usor nervoasa buza.

-E o  placere sa va cunosc, zise ea,gandindu-se la manierele cu care a fost crescuta…

-Sunt sigur ca e, ranji Shane aratandu-si toti dinti.La naiba, pana si vocea lui i se parea sexy….dar in acelasi timp o si uimea, nu era cum se astepta, adica dura si rece, ci precisa, moale si profuna.

-Lena, nu vreau sa iti  stric dispozitia dar e ora 10, zise Claire. Shet !injura ea, intorcandu-se in dormitor. A inceput sa caute prin mormanele de haine, o pereche de blugi spalaciti si usor largi, pe care si a tras pe ea, o camasa alba, apoi geaca ei subtire,trecuse peria de vro doua ori prin parul ei, prinzandu-l intr-o coada de cal, isi aduna repede lucrurile, sau majoritatea, si se indrepta spre salon.

-O Dumnezeule, ma va omora…isi zise singura.

-Linisteste Bella, nu o sa se intample nimic.

-Tu habar nu ai cum e…isi lua repede adidasi si se incalta.Shane aparand de dupa colt de data asta cu un tricou alb, ce ii contura muschi si o geaca neagra de piele.

-Ma va inchide in camera mea pentru tot restul vietii mele….spuse ea.

-Chiar te inchide acolo ?intreba strambandu-se Claire.

-Sti bine ca o face, iar atunci cand nu o face, ma puna sa fac curat in pod…si sti ca nu support paianjeni, zise repede.

-Imi pare rau, poate trebuia sa te trezec mai repede…iti pot da niste bani pentru metrou.Ea ridica din umeri, dar fusese deacord cu prietena ei, chiar daca stia ca nu avea cum sa ajunga la timp.

-Ce ar fi sa te duc eu ? se auzi o voce lui, din cealalta parte a camerei.

-Unde sa o duci tu ?intreaba Claire nervoasa.

-A zis ca va intarzia, dar daca o duc eu cu motorul poate va ajunge la timp…

-Eu nu stiu…daca, incepuse sa se balbaie Lena…

-Haide..zise el zambindu-i strangareste….nu musc.

-Minte !se auzi vocea amuzanta a lui Tayler.

-Bine, doar daca nu vrei…

-Ok !zise ea, iar el fusese deacord.

 

Privirea ii cazu pe motocicleta lui, la naiba, tatal ei nu o lasa nici macar sa conduca, spunea ca e periculor sa conduci un motor cu patru usi, dar daca va afla ca s-a urcat pe un motor, care nu are ncii macar una.

-Sa inteleg ca nu ai mai mers cu mototul pana acum ?intreaba putin amuzant.Ea ofat dand din cap ca nu.E mai speriata ea decat tine, chicoti incet.Lena se inrosi putin,dar nu lasa sa se vada asta.

-Vro sugestie inainte de a porni ?intreaba in timp ce se urca in spatele lui…

-Hmmm…daca nu te ti, cazi !zise pornind in viteza, iar Lena ii prinse repede tricoul strangandu-l cu putere, si inclestandu-si picioatele, lipindu-si picoarele de ale lui. Cateva secunda, iar Shane, depasa masinile,mergand cu 90 km la ora. Lena simti cum adrenalina i se aduna in corp, facand-o sa zambeasca, si deodata sa se simta euforica, a slabit stransoara in jurul lui , ca sa poate vedea masinile si pomi ce ii inconjurau, imaginile ce se derulau cu viteza, de nici macar nu putea sa le analizeze.Iar cateva minute mai tarziu Lena era la margia strazi unde locuia, incercand sa se dea jos de pe motocicleta si sa se dezlipieasca de trupul, ce simplu, radia de caldura.

-Hm,mersi ca mai adus, spuse ea, fiind in pana de idei…

-Ai putea sa-mi multumesti altfel,zambi el, facandu-i cu ochiul.

-Cum ?invinetindu-ti ochiul ?intreaba ea ironica…

-Rrr..pisicuta si-a scos ghearele.Ma gandeam, miercuri se organizeaza o petrecere, blonda o sa fie acolo…

-Oricat mi-as dori sa te vad…zise ea lundu-l peste picior, nu am sa pot sa ies din casa, e si in timpul saptamani, spuse ea cu un regret adevarat.El ii dadu un zambet strengar, apropiindu-se de ea, chiar daca inca era pe motocicleta…

-Nu mi se pari ca esti genul care sa respecte reguli…Ea si da ochii peste cap, intorcandu-se si indreptandu-se spre casa.

-Imi pare bine, ca te-am intalnit…Lena, seauzi vocea lui puternica.

-Si mie, zise ea privindu-l in urma,cum zambea satisfacut.

Leave a comment